Privacy Policy

Splošna izjava o UPORABI IN varstvu podatkov

Connect Distribution d.o.o. se pri ponujanju svojih proizvodov in storitev močno zavzema za varovanje zasebnosti naših uporabnikov. Izjava o varstvu podatkov razkriva vrsto in namen uporabe podatkov, ki jih na naših spletnih straneh zbiramo, ter kako jih je moč popraviti in spremeniti. Za brskanje po naših spletnih straneh ni potrebno razkritje vaših osebnih podatkov. V primerih, ko bo za ponujanje zahtevanih storitev potrebna pridobitev vaših osebnih podatkov, ali v primeru, ko boste sami želeli razkriti takšne podatke, bomo slednje obravnavali skladno z GDPR ureditvijo in ZVOP1.

Navedene prakse varstva zasebnosti veljajo za spletno stran podjetja Connect Distribution d.o.o.

Vrsta in uporaba osebnih podatkov

Na Connect Distribution spletni strani zbiramo osebne podatke z namenom omogočiti uporabnikom najboljše in najbolj uporabne spletne vsebine in storitve. Vaše osebno določljive podatke bomo zbirali le, ko jih boste sami posredovali, z  uporabo določenih izdelkov ali storitev podjetja Connect Distribution, s prijavo udeležbe na tečajih, ki jih ponujamo, s sodelovanjem v spletni anketi ali s sodelovanjem v promocijskih akcijah itd. Za uporabo storitev, ki jih ponujamo na spletni strani, je lahko zahtevana registracija uporabnika. Ko se registrirate na naši spletni strani ali izpolnete kontaktni ali prijavni obrazec, za nas niste več anonimni.

Elektronsko dopisovanje – omogoča posredovanje in reševanje vseh vrst zahtevkov in povpraševanj. Uporablja se tudi za posredovanje informacij o naših izdelkih in storitvah.

Connect Distribution osebne podatke, za katere ima privolitev stranke hrani in obdeluje za namene ohranjevanja stika z uporabnikom ter tržnega obveščanja prek e-pošte.

Pri zbiranju osebnih podatkov bodo uporabniki v trenutku zbiranja podatkov obveščeni o namenu, za katerega se podatki zbirajo. Brez vašega soglasja predvidenega namena uporabe vaših osebnih podatkov ne bomo uporabljali. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila pridobljena.

Za namen obveščanja z elektronsko pošto Connect Distribution hrani:

  • naslov elektronske pošte
  • naziv podjetja
  • ime
  • priimek

Zbirko podatkov hranimo na območju EU ter jih ne iznašamo v druge države.

Uporaba piškotkov in tehnologije za sledenje

Vaš spletni brskalnik uporablja funkcijo tako imenovanih »piškotkov«, ki na vašem računalniku shranjujejo manjše količine podatkov o obisku naših spletnih strani. Piškotki ne morejo dostopati do podatkov na vašem trdem disku ali do datotek piškotkov, ki jih ustvarjajo druge spletne strani. Piškotki ne razkrivajo osebno določljivih podatkov, razen v primeru, ko nam jih prostovoljno ponudite. Connect Distribution lahko prebira le piškotke z naše spletne strani.

Delitev in razkritje podatkov

Connect Distribution zagotavlja, da ne bo prenašal ali prodajal vaših osebnih podatkov tretjim osebam brez vaše privolitve.

PRAVICE POSAMEZNIKOV GLEDE OSEBNIH podatkov

Vsak posameznik, katerega ponudnik hrani in obdeluje njegove osebne podatke, ima glede teh podatkov naslednje pravice:

  • Pravica do pozabe - v kolikor posameznik ne želi več, da se njegovi osebni podatki, ki jih hrani in obdeluje upravljavec obdelujejo in ob pogoju, da ni zakonitih razlogov za njihovo nadaljnjo hrambo, bo lahko od obdelovalca kadarkoli zahteval, da se njegovi podatki zbrišejo.
  • Pravica vedeti, kako dolgo se hranijo osebni podatki.
  • Pravica zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov ali njihov popravek, izbris, vložiti pritožbo ali ugovor k obdelavi osebnih podatkov.
  • Pravica zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov.
  • Pravica do prenosljivosti - posameznik lahko, v kolikor to želi, od obdelovalca zahteva, da mu zagotovi osebne podatke v zvezi z njim, ki jih je posredoval upravljavcu, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki.
  • Pravica do pravnega sredstva in sankcije - posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu, pa tudi pravico do pravnih sredstev zoper odločitev nadzornega organa ali v primeru neukrepanja nadzornega organa, pravico do odškodnine in odgovornosti.
  • Pravica ne biti podvržen ukrepom, ki izhajajo zgolj iz profiliranja, analize ali predvidevanj z uporabo avtomatiziranih sredstev obdelave.
  • Pravica do umika soglasja - posameznik ima pravico do umika soglasja za nadaljnjo obdelavo osebnih podatkov, posebej v primeru neposrednega trženja.

Uporabniki lahko kadarkoli zavrnete prejemanje naših obvestil in hranjenja osebnih podatkov. Z elektronskim sporočilom na naslov info[at]connectdistribution.si lahko podate zahtevo za vpogled, spremembo ali izbris vaših osebnih podatkov, ki so zbrani v naši bazi.

Varstvo podatkov

Osebni podatki, ki jih posredujejo uporabniki, ostanejo zasebni in zaupni. Do vaših podatkov lahko dostopajo samo osebe, ki se z njimi morajo seznaniti zaradi opravljanja potrebnih delovnih nalog.

Obdobje hranjenja podatkov

Connect Distribution se obvezuje, da vaših podatkov ne bo hranil dlje od časa, predvidenega za namene, za katera so bili zbrani.

Povezave do drugih spletnih strani

Connect Distribution spletna stran vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb. Connect Distribution ni odgovoren za prakse zasebnosti zadevnih spletnih strani. V kolikor se želite seznaniti s tem, kako omenjene spletne strani rokujejo z vašimi podatki, preverite politiko o varstvu zasebnosti teh spletnih strani.

Spremembe politike zasebnosti

Connect Distribution skladno z zakonom občasno spreminja politiko zasebnosti svoje spletne strani. Vse spremembe in posodobitve bodo objavljene na tem mestu.

Vprašanja, opombe

V primeru vprašanj o zbiranju, uporabi ali razkritju vaših osebnih podatkov, smo dosegljivi na e‑naslovu info[at]connectdistribution.si.

Ta dokument je bil nazadnje posodobljen maja 2018.